Громадське харчування для України - SoftInform
Ресторанний бізнес
Громадське харчування для України
Ціна: 11 700,00

Презентація

 

“Громадське харчування для України”  вирішує завдання бухгалтерського і податкового обліку, включно з підготовкою обов’язкової (регламентованої) звітності на підприємствах харчування різних типів: ресторанів, барів, кафе, їдалень і невеликих виробничих цехів. Бухгалтерський і податковий облік ведеться відповідно до чинного законодавства України. 

“Громадське харчування для України” створює персоналізовані робочі місця наступних працівників підприємства громадського харчування:

  • бухгалтерів з різних ділянок обліку;
  • бухгалтера-калькулятора;
  • технолога;
  • комірника.
“Громадське харчування для України” – це зручно:
  • програма розроблена на основі «Бухгалтерія 8 для України»;
  • бухгалтерський і податковий облік ведеться з урахуванням особливостей підприємства громадського харчування
    облік ведеться одночасно по декількох організаціях в загальній інформаційній базі;
  • підтримуються різні системи оподаткування;
  • ведеться облік господарських операцій в іноземній валюті та умовних одиницях;
  • облік додаткових витрат;
  • облік товарно-матеріальних цінностей;
  • ведення необмеженого числа рецептур страв і напівфабрикатів;
  • дві схеми документообігу для виробництва продукції: пряма схема і зворотна схема (від реалізації);
  • все необхідне на «робочому столі»: довідники, журнали, документи і звіти.
“Громадське харчування для України” – це функціонально:
Довідники:

  • структурований список страв, заготовок і продуктів
  • види номенклатури: блюдо, заготівля, матеріал, продукція, технологічний відхід
  • кожним видом номенклатури (товар, блюдо, матеріал) – свої рахунки обліку для списання на виробництво не тільки товарів з 28 рахунку, а й матеріалів з 201
  • сезонні коефіцієнти
  • ХЕХ
  • кілька «видів меню» з різною вартістю товарів і страв
Приготування і списання:

  • використання для страви декількох рецептур з можливістю вибору потрібної в момент приготування
  • рецептури для приготування, оброблення, розукомплектації
  • схема «блюдо в страві»
  • список взаємозамінних продуктів (аналогів) для виробництва та калькуляцій
  • облік заготовок, облік виробничих витрат, сезонності
  • облік спецій
  • списання спецій для виключення похибки округлення 
Партійний облік:

  • облік товарів, матеріалів і готової продукції
  • оцінка МПЗ при їх вибутті різними способами для кожної організації
  • окремий облік товарів одного і того ж найменування, що надійшли в різний час і за різними цінами
Складський облік:

  • ведення кількісного обліку
  • ведення кількісно-сумового обліку
  • відстеження залишків продуктів або страв на вибраному складі
  • проведення інвентаризації на складі товарів, продуктів, страв
  • інвентаризація складу
Облік торгових операцій:

  • облік операцій надходження і реалізації товарів і послуг
  • облік на роздрібних складах з використанням рахунку 285 «Торгова націнка»
  • відображення повернень товарів від покупця і постачальнику
  • використання декількох типів цін: оптова, роздрібна, закупівельна тощо
  • автоматичне визначення ціни з розрахунок собівартості і націнки
  • інвентаризація на складі товарів, продуктів, страв
Бухгалтерський облік:

  • облік комісійної торгівлі
  • облік поворотної багатооборотної тари
  • банківські і касові операції
  • розрахунки з контрагентами
  • облік основних засобів, нематеріальних і малоцінних активів
  • облік основного і допоміжного виробництва
  • облік непрямих витрат
  • облік заробітної плати і кадровий облік
Звітність:

  • калькуляції за період
  • склад блюда
  • товарний звіт
  • аналіз випуску продукції
  • витрата продуктів
  • контрольний лист витрати продуктів
  • витрата спецій
  • забірний лист
  • відомість залишків
  • залишки і обороти товарів і страв
  • звіт про прибуток від реалізації
Уніфікована звітність:

  • калькуляційна картка
  • забірний лист
  • контрольний розрахунок спецій
  • вимога до комори
  • акт оброблення
  • акт опрацювання
  • технологічна карта
  • техніко-технологічна карта
  • відомість обліку залишків продуктів
  • контрольний розрахунок витрат продуктів
Особливості ліцензування

«Громадське харчування для України» забезпечує роботу з конфігурацією на одному робочому місці в один момент часу.
Для розширення кількості робочих місць користувачам «Громадське харчування для України» необхідно придбати потрібну кількість додаткових ліцензій на конфігурацію «Громадське харчування для України» і окремо на платформу «1С: Підприємство 8».

Ціни

Громадське харчування для України 11 700,00
Громадське харчування, клієнтська ліцензія на 1 робоче місце для України 2 580,00
Громадське харчування, клієнтська ліцензія на 5 робочих місць для України 9 300,00
Громадське харчування, клієнтська ліцензія на 10 робочих місць для України 15 500,00
ЦІНА
ЗАМОВИТИ ПРОГРАМУ:
Громадське харчування для України
Потрібна консультація спеціаліста?
Зв'яжіться з нашим менеджером. Він докладно відповість на всі Ваші запитання.
Отримати консультацію
Дякуємо за звернення!
Ми звяжемось з Вами найближчим часом.
Дякуємо за звернення!
Ми звяжемось з Вами найближчим часом.