про роботу в компанії "SoftInform"

Катя Кудрявцева
Керівник відділу по роботі з клієнтами

Після закінчення університету, у 2007 році, першим робочим напрямком для мене стала IT-сфера. Тут я отримала неоціненний досвід спілкування з клієнтами і дослідження ринку. Через пару років я зрозуміла, що робота з клієнтами - моя стихія і в мене з'явилося бажання розвиватися в цьому напрямку.
Так як, я людина по натурі активна, мені завжди потрібна динаміка, драйв, я зробила ставку на роботу в крупній компанії. Так в «Софтінформ» я потрапила випадково - мені зателефонували і запропонували прийти на співбесіду. На зустрічі мені повідомили, що робота буде включати 80% аналітики і 80% творчості. Я погодилася, мені сподобалися цифри. Один з принципів компанії - зробити так, щоб наші клієнти та інші особи, які працюють з нами були максимально задоволені.

Моя кар'єра склалася чудово. За кілька місяців роботи я виявила себе, як відповідальний і виконавчий співробітник. На даній позиції я вела багато різноманітних проектів, які мене надихали. Відверто кажучи, виходило не все відразу. Але поступово все йшло своєю чергою, і на початку 2016 мені запропонували посаду начальника відділу по роботі з корпоративними клієнтами. 
Цілеспрямованість, бажання професійно розвиватися і вирішувати кожен день нові завдання, вміння бути чуйним і вгадувати бажання клієнтів - ці якості допомагають працювати і розвиватися в компанії.
Більше 5 років я працюю в компанії. За цей час я багато чого досягла.

Правильно кажуть, що можна добитися успіху, якщо в це вірити і звичайно, потрібно докласти максимум зусиль і здібностей.

Мій секрет успіху

Перш за все, потрібно бути ініціативним, активним. Коли ці якості збігаються ще з тим, що робота приносить задоволення, ти будеш робити максимум, щоб досягти результату й успіху. Улюблена робота - це дуже важливо. Якщо робота подобається - з'являється прагнення.

 

Почніть свою історію успіху
зв'язатись з HR
Дякуємо за звернення!
Ми звяжемось з Вами найближчим часом.