ПУБЛІКАЦІЇ

Доступні системи комплексного управління підприємством в Україні. Що обрати малому та середньому бізнесу

В Україні представлено широкий спектр систем комплексного управління підприємством (ERP), які можуть допомогти підприємствам будь-якого розміру оптимізувати свої операції та підвищити ефективність. Проте, не всім підприємствам потрібні складні та дорогі системи класу ERP, адже для малих та середніх підприємств (МСП) це може бути занадто дорого.

На сьогодні, існує багато доступних та недорогих систем ERP, які розроблені спеціально для потреб МСП. Ці системи пропонують багато з тих самих функцій, що й ERP-системи класу enterprise, але за значно нижчою ціною.

BAS Комплексне управління підприємством

Одним з прикладів доступної ERP-системи для управління малими та середніми підприємствамси в Україні є BAS Комплексне управління підприємством (КУП). Ця система розроблена та адаптована під українське законодавство, та входить в лінійку відомих програмних рішень BAS, які об'єднують усі напрямки автоматизації ведення бізнесу.  BAS КУП є одним з лідерів серед недорогих рішень комплексного управління підприємством в Україні.

BAS КУП пропонує широкий спектр функцій, включаючи:

  • Управління фінансами. Включає планування та облік руху грошових коштів, облік кредитів, депозитів і позик, еквайринг (платіжні карти), гнучкі інструменти для платіжного календаря, маршрути погодження заявок, інвентаризація кас та банківських рахунків, а також аналітична звітність.
  • Управління продажами. Ведення бази даних клієнтів, управління замовленнями, відстеження продажів, маркетинг та CRM.
  • Управління запасами. Управління запасами, контроль над складськими запасами, оптимізація ланцюжка постачання.
  • Управління виробництвом. Планування виробництва, контроль виробничих процесів, управління запасами готової продукції.
  • Управління персоналом. ведення кадрового обліку, розрахунок заробітної плати, управління персоналом.
  • Управління закупівлями. Оперативне планування купівель на підставі планів продажів, планів виробництва і невиконаних замовлень покупців.

BAS КУП гнучко налаштовується, тому її можна адаптувати до потреб будь-якого малого або середнього бізнесу. Система також доступна в декількох мовних версіях, включаючи українську.

Інші альтернативні варіанти недорогих ERP систем в Україні

Окрім BAS КУП, на ринку України представлені й інші доступні ERP-системи для МСП, такі як:

Iiko (Айко). Спеціалізована хмарна ERP-система, яка пропонує модульний підхід, що дозволяє підприємствам вибирати лише ті функції, які їм необхідні. Розроблена для комплексного управління та обліку в ресторанах, кафе, закладах громадського харчування та інш.
USU. Eкраїнська ERP-система, яка розроблена спеціально для потреб українських підприємств, що включає модулі обліку виробництва, управління торгівлею, складський облік, облік оренди. Підходить для невеликих бізнесів, хоч і поступається за функціональністю BAS КУП.
M1 Cloud ERP. Хмарна ERP-система спеціально розроблена для виробничого бізнесу який активно зростає, яка пропонує широкий спектр функцій за доступною ціною. Дозволяє поступово масштабувати систему. Із недоліків, труднощі з впровадженням та підтримкою для українських споживачів.

Критерії вибору недорогих систем комплексного управління підприємством

При виборі недорогих ERP-систем для малого та середнього біжнесу важливо врахувати такі фактори:

  • Розмір та галузь вашого підприємства. Різні ERP-системи краще підходять для підприємств різного розміру та галузі.
  • Потрібні вам функції. Не всі ERP-системи пропонують одні й ті ж функції, тому важливо вибрати систему, яка має усі необхідні вам модулі.
  • Бюджет. Недорогі ERP-системи можуть варіюватися в ціні від декількох тисяч гривень до декількох сотень тисяч.
  • Простота використання. Доступна ERP-система повинна бути простою у використанні для співробітників.
  • Масштабованість. ERP-система для малого та середнього бізнесу повинна бути масштабованою, щоб вона могла рости разом з підприємством.

Рекомендуємо перед вибором недорогої ERP-системи проконсультуватися з фахівцями Софтінформ, які допоможуть вам вибрати систему, що найкраще відповідає вашим потребам.

Потрібна консультація спеціаліста?
Зв'яжіться з нашим менеджером. Він докладно відповість на всі Ваші запитання.
Отримати консультацію
Читайте Також
Дякуємо за звернення!
Ми звяжемось з Вами найближчим часом.